Facebook Badge

"Te uiti în ochii lui: te întelege si tu nu cauti sa-l întelegi. Inima lui ti-e daruita fara conditii si peste împrejurari: câinele-i o prelungire a fiintei tale sufletesti si tu îl chinuiesti, îl bati, îl prinzi cu latul si-l ucizi.(...)”Tudor Arghezi

ALTE CATEVA PISICUTE CARE AU NEVOIE DE AJUTOR

Nu stiu cum se face ca toata lumea are de dat spre adoptie doar pisicute. Sa nu creada cineva ca fac diferenta intre pisicute, catelusi sau alte animalute aflate in dificultate.

O prietena mi-a trimis aceste imagini cu niste pisicute salvate de catre o prietena de-a ei, dar care nu poate sa le pastreze.
Daca cineva se indragosteste de aceste ghemotoace de blana simpatice, este rugat sa o contacteze la email

"Am 2 pisici in varsta de 6 luni, foarte simpatice si jucause. Sunt educate, deparazitate si vor fi in curand sterilizate.

Una este neagra complet, cealalta tricolora (alb cu maro si cu gri)

Cautam stapani iubitori si cu spatiu mai mult.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

IN ASTEPTAREA UNUI CAMIN

Este blanda si jucausa, isi face nevoile la tavita si niciodata nu miauna aiure. Este bine ingrijita la doamna lulu, dar acolo sunt mai multe animalute si parca si-ar dori o familie mai restransa. Daca va place, va rog sa trimiteti email doamnei Lulu si sa ii dati vestea cea buna "Vrem aceasta pisicuta!"

IN ASTEPTAREA UNUI CAMIN

Daca va place si doriti sa aveti un prieten devotat, ii puteti trimite un email doamnei la care este in gazda si sa stabiliti o intalnire. Nu veti regreta niciun minut decizia luata!

IN ASTEPTAREA UNUI CAMIN

Micuta aceasta asteapta nerabdatoare sa faca pe cineva fericit in fiecare zi, sa toarca in poala cuiva si sa se unduiasca gratios. Trimiteti un email doamnei care ii ofera gazduire si veti simti cat de placut este sa vii acasa si sa te intampine cineva atat de dragut si iubitor!